Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)
Ansatte i jubileumsåret

Aktiv kundeomsorg og helhetlig rådgivning

Som kunde i Berg Sparebank skal du oppleve en lokalbank som tar din situasjon på alvor. Det gjør vi ved å legge vekt på dine behov, lokal tilstedeværelse, korte beslutningsveier og tillit.

Helhetlig økonomisk rådgivning.
Kundeomsorg er å bry seg om hele kunden. Rådgiverne i Berg Sparebank har kompetansen som skal til for å klare dette. Deres oppgave er å gi deg råd og veiledning i forhold til den livsfasen du befinner seg i, og sammen se på mulighetene til å realisere drømmer og sikre økonomisk trygghet.

Bankens visjon
"Berg Sparebank skal være drivkraft i lokalsamfunnet, og gjennom våre motiverte, kompetente og serviceinnstilte medarbeidere skal vi ha markedets mest tilfredse kunder"

For at det skal være lett å huske på hva som betyr noe for kundene i møtet med bankens ansatte, er det nedfelt fire kjerneverdier:
  • Blid
  • Engasjert
  • Rask 
  • Grundig
Ikke overraskende danner første bokstav i kjerneverdiene ordet BERG.

Berg Sparebank - lokalbanken som skaper gode og lønnsomme kundeopplevelser.

Banken med hjerte for lokalmiljøet

Berg Sparebank har lange tradisjoner for å støtte gode tiltak i nærmiljøet som kan gjøre Halden-distriktet til et enda bedre sted å bo. I dag er banken en av Haldens viktigste sponsorer.

De siste 3 årene har vi gjennom gaver og sponsorater bidratt med 15,8 millioner til glede for lokalsamfunnet.
Kundehistorie

Vi har banken med på laget.

Hilde og Thomas Bislingen har satset offensivt etter at de tok over familiegården. Det unge paret driver et allsidig jordbruk, og de er trygge på at Norge også i framtida skal ha levende bygder. 

Banken en god medspiller.
Familien Bislingen har vært kunde i Berg Sparebank gjennom fire generasjon, og nå har også femte generasjon sine sparekonti her. 
Thomas forteller at de har en nær og åpen dialog med sin kunderådgiver i banken, og at de har fått all mulig hjelp i arbeidet med å finansiere investeringene. Berg Sparebank har virkelig "vært med på laget" forteller de. 

Lokal tilhørighet viktig.
I tillegg til at Berg Sparebank har vært konkurransedyktige på pris og øvrige vilkår, er Hilde og Thomas opptatt av den lokale tilhørigheten. Berg Sparebank er en lokalbank med kundebehandlere som man kan ha personlige møter med. Det er enkelt å få tak i kunderådgiveren vår. Siden vi har vært kunder der i mange år, har banken god kjennskap til det vi driver med.